HTML

Köszöntés

A blog minden PC-vel kapcsolatos dologról fog szólni, de a körülöttem történő vicces, érdekes eseményekről, pillanatokról is beszámolok! A humor sem mellékes! Ide lehet üzenetet küldeni: mindenamipc04@gmail.com

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • Sárközi Szabolcs: Köszi Marci és sajnálom, hogy abbahagytad. De kommentelni lehet nálam :D (2009.08.31. 15:42) Itt a vége, fuss el véle...
  • LaUr€e: Jó rendben...de anno egyes boltokban volt több is mint 13000 forint! (2009.06.18. 19:15) Crysis - Értékelés
  • Sárközi Szabolcs: Egy kis javítás: a játék ára 2000 Ft jelenleg. Egyébként jó a post. (2009.06.15. 21:16) Crysis - Értékelés
  • LaUr€e: Köszi!Hát nem vok még akkora Pro, szóval nálam ez már nem rossz :P! (2009.04.23. 17:46) A legjobb Counter-Strike pillanatom
  • >JoKeR<: More:) Nem mondom,hogy rossz volt:) De ha inkább 1v5 be hoznád le a kört akkor jobb lenne. Egyébként is azon a szerveren (8/b) nem járnak fle olyan nagy számok:P De ettől függetlenül grat... Nah bye... (2009.04.23. 16:46) A legjobb Counter-Strike pillanatom
  • Utolsó 20

Internetes játékok

LaUr€e 2009.05.11. 07:08

Sziasztok!

Tudom, volt már egy hasonló bejegyzésem, de ott szerepjátékok voltak bemutatva, itt pedig konkrét játékok.Kategóriákba sorolva fogom bemutatni őket, minden kategóriában kettőt.

Akció játékok

1.


  Itt egyértelmű favorit a Miniclip-es Commando 2 (kipróbálható itt).A játék tulajdonképpen arról szól, hogy egy kommandóssal vagyunk és meg kel ölni az ellenfeleinket, pontokat kell gyűjteni, meg ilyesmi.Irányítás nem meglepő: vagy W A S D, vagy az iránygombok.Célzás egérrel.2 dimenziós, vagyis egyszerű oldalnézet.Vannak checkpoint-ok is.
Fegyvert minden pálya végén kapunk új fajtát.Egyszerre 6 fegyver lehet bent, amiből 4-et választunk mi, mert van 2 alapfegyver: kés és kispisztoly.Ezeket nem lehet kivenni és mást tenni a helyére.Minden kispisztolyban végtelen számú töltény van.Más puskákban véges számú töltény van (géppuskákban kb. 250-300, shotgunokban 50-60, rakétavetőkben 25-30), de lehet töltényt felvenni.
A legjobb fegyvernek idáig a kést tartom, bár még nem kaptam meg minden fegyvert. Kispisztollyal kell vagy ötöt lőni egy hordóba, késsel két vágás és felrobban.Kispisztollyal alap katonába két lövés kell, késsel egy vágás...nem baj, máshol is volt már ilyen, nem kell/lehet őket lecseszni ezért.
Az ellenfelekben semmi extra, egyre erősebbek.Vannak pályánként is erősebb-gyengébb ellenfelek.
Elég sok pálya is van, és nem is olyan rövidek.
Tök jó játék, csak ajánlani tudom minenkinek!
 

2.

 

 A másik igazából nincs tele akcióval.Inkább ügyességi-akció kategória.A neve Sleepless Assassin (kipróbálható itt).Azért mertem berakni az akció kategóriába, mert vannak ellenfeleink, akiket természetesnem meg kell ölnünk.
Az a lényeg, hogy az őrök megölésével, és lehetőleg minél több aranytallér felszedésével jussunk tovább a következő szintre.Ez igazából nem is lenne nehéz, ha néha nem esnénk/ügyetlenkednénk bele a kiálló szúrós akármikbe, és kezdhetnénk az elejéről a pályát.
Mondjuk érdekes, hogy tudunk kőfalon mászni, meg ilyenek, de nem ront a játék hangulatán.
Mozogni az iránygombokkal kell.Lőni az egérrel, mégpedig úgy, hogy lenyomva tartjuk a bal gombot.Ekkor megjelenik egy piros vonal, ami a nyílvessző röppályályát mutatja.Ennek a végét oda kell irányítani, ahol az ellenfél áll.Ha a röppálya oké, akkor el kell engedni a bal gombot.Elmondva nem egyszerű, de csinálni könnyebb.
Minden következő szinthez szükséges egy bizonyos mennyiségű aranytallért felszedni.Tehát, ha összegyűjtesz 100 aranytallért, de a következő szinthez 110 kell, akkor vissza kell menni, és szerezni még 10-et.
Ja...azt nem mondtam, hogy a játékot a Free Web Arcade csinálta.
Igazából ennyi a játék.

 

Sport játékok

1.

 

Húúú...Itt nem volt egyszerű a választás.Végülis az egyik legjobbnak a Downhill Snowboard-ot találtam.Ezt szintén a Free Web Arcade készítette.
Az a feladat, hogy egy snowboard-ossal minél több pontot érjünk el ugratásokkal, és szaltókkal az adott pályán.
Több pálya van, nem sorban kell haladni, hanem mi választjuk ki, hogy melyiken akarunk menni.Nem feltétlenül muszály a legkönnyebbel kezdeni, mert a leghosszabb sem nehéz.
Ha egy ugratóhoz érünk, akkor a nagyobb ugrás érdekében érdemes a "fel" iránygombot nyomni.Ha elég nagy az ugrás, akkor szaltókat a "jobb" és "bal"  iránygomb lenyomásával csinálhatjuk.
Nekem tetszik ez a játék, unalmamban jól elvagyok vele (ha éppen nem Crysis-ozom).

 

2.

 

A másik a Garfield Football (kipróbálható itt) .Ki ne szeretné ezt az aranyos kövér cicát, aki minenkinek mosolyt csal az arcára.A játékot a 2DPlay csinálta.
A lényeg hogy "körbe kell focizni a világot" Garfield-dal.A játék úgy kezdődik, hogy ki kell választani egy országot, ahonnan Garfield indul, és oda kell visszaérni (pl.: kiválasztjuk Angliát, akkor angol mezben lesz, és angliába kell visszaérni).
Összesen 6 rúgás van.Minden ország jellegzetes építménye fölött kell átrúgni a labdát, egy országhoz több is tartozik.
Vannak akik, segítenek utunkban, vannak akik hátráltatnak.Sokan segítenek, hátráltatni konkrétan csak Ubul hátráltat, a labda szabotálásával.Akik segítenek azok pedig azzal, hogy a labdát juttatják tovább.
A lövés erejét és magasságát a jobb alsó sarokban lehet megadni.Kell hozzá némi ügyesség, de nem túl nagy ördöngősség.
A játék jó, és tök poén!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lauree.blog.hu/api/trackback/id/tr851114301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása